Αναρτήθηκε το ωρολόγιο πρόγραμμα των σεμιναριακών μαθημάτων για τον πέμπτο σεμιναριακό κύκλο της ΑΘΗΝΑΣ.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 6 Ιουλίου  2015 και θα τελειώσουν την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015. 

Κάθε σεμιναριακό μάθημα αποτελείται από 18 διδακτικές ώρες. Ο κύκλος θα έχει διάρκεια 3 εβδομάδες, δεδομένου ότι κάθε μάθημα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα και κάθε διάλεξη είναι 3ωρης διάρκειας.

Συγκεκριμένα τα μαθήματα της Δευτέρας θα γίνονται και την Τετάρτη και τα μαθήματα της Τρίτης θα γίνονται και την Πέμπτη. Τις Παρασκευές θα διεξάγονται τυχόν αναπληρώσεις.

Πατήστε εδώ για να δείτε και να κατεβάσετε το πρόγραμμα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Ε ΚΥΚΛΟΥ

Προσοχή! Κάποιες χρήσιμες παρατηρήσεις:

 1. Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 19 Ιουνίου και θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Κυριακή 28 Ιουνίου.
 2. Τα μαθήματα που θα συγκεντρώσουν τον αναγκαίο αριθμό αιτήσεων ενδέχεται να βγουν από την αίτηση νωρίτερα από την Κυριακή 28 Ιουνίου.
 3. Για τη συμπλήρωση των τμημάτων θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότηταςΠρέπει όλοι ανεξαιρέτως οι αιτούντες να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Τετάρτη 1 Ιουλίου.
 4. Θα επιλεγούν ΑΥΣΤΗΡΑ όσοι συμμετέχοντες επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους! Σε κάθε αιτούντα θα σταλεί ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση email που δήλωσαν στην αίτηση τους, στο οποίο θα τους ζητείται να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους. Όποιος δεν προβεί σε αυτή την ενέργεια δεν θα επιλέγεται. Θερμή παράκληση σε κάθε αιτούντα, η καθημερινή παρακολούθηση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.
 5. Τα τμήματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 3 Ιουλίου μέσω email στους συμμετέχοντες.
 6. Η παρακολούθηση των μαθημάτων δεν έχει οικονομικό κόστος για τον συμμετέχοντα.
 7. Η βεβαίωση παρακολούθησης χορηγείται ΜΟΝΟ στην περίπτωση που κάποιος παρακολουθήσει όλες τις απαιτούμενες ώρες της διδακτικής ενότητας που έχει επιλέξει. Υπενθυμίζουμε ότι κάθε διδακτική ενότητα αποτελείται από 2 σεμιναριακά μαθήματα. Η επιτυχής παρακολούθηση μόνο του ενός σεμιναριακού μαθήματος δεν αρκεί για τη χορήγηση της βεβαίωσης!
 8. Η βεβαίωση παρακολούθησης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών χορηγείται μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.
 9. Το πρόγραμμα είναι εβδομαδιαίο. Ενδέχεται να γίνονται αλλαγές στους χώρους διδασκαλίας. Το ανανεωμένο πρόγραμμα θα αναρτάται αμέσως στον διαδικτυακό τόπο. Γι αυτό το λόγο παρακαλείστε να ενημερώνεστε τακτικά από τη σελίδα.

Οι χώροι διεξαγωγής των μαθημάτων είναι οι ακόλουθοι :

Κτήριο ΕΜΜΕ

 1. Αίθουσα 102 : Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, 1ος όροφος, ΕΚΠΑ, Σοφοκλέους 1, 10559, Αθήνα
 2. Αίθουσα 202 : Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών,Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, 2ος όροφος, ΕΚΠΑ, Σοφοκλέους 1, 10559, Αθήνα
 3. Αίθουσα 302 : Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ, 3ος όροφος, ΕΚΠΑ, Σοφοκλέους 1, 10559, Αθήνα