Το σχολείο του Κωστή Παλαμά στον Βόλο

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνδιοργάνωση με τον φορέα «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» / Ακαδημία Λαϊκού Πολιτισμού & Τοπικής Ιστορίας της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού διοργανώνει Σχολείο σεμιναριακών μαθημάτων τού προγράμματος «Κωστής Παλαμάς» με θέμα την προβολή, διάδοση και αξιοποίηση του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού, διαμέσου των σπουδών επικοινωνίας. Το συνολικό εγχείρημα αποσκοπεί να προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την επικοινωνία και τον ελληνικό πολιτισμό και επιπλέον μια κριτική αντίληψη γύρω από τις πολιτισμικές αναζητήσεις και εκδηλώσεις.Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες των κλάδων τού τουρισμού, του πολιτισμού και της δημοσιογραφίας, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για τα εν λόγω πεδία, με απώτερο στόχο την προβολή και προώθηση του εθνικού πολιτιστικού προϊόντος.

  • Το «Σχολείο» του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς» θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας στα Μελισσιάτικα (Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος & Αλμυρού) από τις 2 έως τις 6 Οκτωβρίου 2015 με θέμα: «Πολιτιστική Κληρονομιά και Τουρισμός».
  • Η δωρεάν συμμετοχή στα σεμιναριακά μαθήματα απαιτεί τη συνεπή παρουσία των εκπαιδευόμενων και την ενεργή συμμετοχή τους στις συζητήσεις που θα διεξαχθούν.
  • Για τη συμπλήρωση των τμημάτων του Σχολείου θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας.
  • Μετά το πέρας των ταχύρρυθμων μαθημάτων οι εκπαιδευόμενοι θα λαμβάνουν βεβαιώσεις παρακολούθησης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Πόλη Θέμα Ημερομηνία διεξαγωγής Αίτηση Πρόγραμμα Δελτίο Τύπου
Βόλος Πολιτιστική Κληρονομιά και Τουρισμός 2/10/2015-6/10/2015 Συμμετοχή Προβολή Προβολή

 

afisa_volos_school (3)