Το σχολείο του Κωστή Παλαμά στην Αθήνα

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει Σχολείο σεμιναριακών μαθημάτων του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς» με θέμα την προβολή, διάδοση και αξιοποίηση του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού μέσω των σπουδών επικοινωνίας με την ευρύτερη έννοιά τους. Το συνολικό εγχείρημα αποσκοπεί να προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την επικοινωνία και τον ελληνικό πολιτισμό και επιπλέον μια κριτική αντίληψη γύρω από τις πολιτισμικές αναζητήσεις των σπουδών επικοινωνίας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες των κλάδων του τουρισμού, του πολιτισμού και της δημοσιογραφίας, καθώς και σε όσους και όσες ενδιαφέρονται για τα εν λόγω πεδία, με απώτερο σκοπό την προβολή και προώθηση του εθνικού πολιτιστικού προϊόντος.

  • Οι συμμετέχοντες του Σχολείου θα πρέπει να παρακολουθήσουν την Ημερίδα που διοργανώνεται στις 27 Μαρτίου 2015.
  • Το «Σχολείο» του προγράμματος «Κωστή Παλαμά» θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 30 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου 2015 σε δύο τμήματα των δύο ημερών (30 & 31 Μαρτίου το πρώτο τμήμα και 1 & 2 Απριλίου το δεύτερο τμήμα) με θέμα: «Πολιτισμός και Πολιτική». Κάθε εκπαιδευόμενος θα παρακολουθήσει σε ένα από τα δύο τμήματα που θα επιλεγεί.
  • Η δωρεάν συμμετοχή στα σεμιναριακά μαθήματα απαιτεί τη συνεπή παρουσία των εκπαιδευόμενων και την ενεργή συμμετοχή τους στις συζητήσεις που θα διεξαχθούν.
  • Για τη συμπλήρωση των τμημάτων του Σχολείου θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας.
  • Μετά το πέρας των ταχύρρυθμων μαθημάτων οι εκπαιδευόμενοι θα λαμβάνουν βεβαιώσεις παρακολούθησης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Πόλη Θέμα Ημερομηνία διεξαγωγής Αίτηση Πρόγραμμα Δελτίο Τύπου
Αθήνα Πολιτισμός και Πολιτική 27/3/2015-2/4/2015 Συμμετοχή Προβολή Προβολή

afisa_athina_school