Διαχείριση Πολυμεσικής Πληροφορίας – Αναβολή 2/11 – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι η διάλεξη της Δευτέρας 2/11 του μαθήματος «Διαχείριση Πολυμεσικής Πληροφορίας» αναβάλλεται. Η αναπλήρωσή του θα γίνει τη βδομάδα αναπληρώσεων και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 23/11, 6-9, στη αίθουσα 302. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Θρησκευτικός Τουρισμός – Επίσκεψη στον «Πύργο Βασιλίσσης» – 15/11 – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του μαθήματος «Θρησκευτικός Τουρισμός», και ως αναπλήρωση του μαθήματος που δεν θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28/10,  θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη την Κυριακή 15/11, ώρα 11:00-14:00, στον «Πύργο Βασιλίσσης» (κτήμα Σερπιέρη), όπου και φιλοξενείται και η ΜΚΟ«Κέντρο της Γης». Για λεπτομέρειες και οδηγίες για τον τρόπο πρόσβασης πατήστε εδώ. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Λαϊκός Πολιτισμός και Τουρισμός – Επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο – 1/11 – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι η αναπλήρωση του μαθήματος «Λαϊκός Πολιτισμός και Τουρισμός», που δεν έγινε την Τετάρτη 14/10, θα γίνει με επίσκεψη στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (παλιά βουλή), οδός Σταδίου, την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, στις 9 το πρωί. Θα περιλαμβάνει ξενάγηση στις συλλογές και συζήτηση σε αίθουσα του μουσείου. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Πέμπτος Κύκλος Θεσσαλονίκης (Συμπληρωματικός)

Σας ενημερώνουμε ότι ο πέμπτος συμπληρωματικός κύκλος μαθημάτων θα ξεκινήσει αρχές Νοεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση έως την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου  2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://kostispalamas.uoa.gr/?page_id=387 Όσοι/ες επιλεγούν θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά μέσω του e-mail που θα έχουν δηλώσει στην αίτησή τους. Δείτε το πρόγραμμα μαθημάτων και τη σχετική ανακοίνωση. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης | Θεσσαλονίκη

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όσοι/ες δεν έχουν λάβει ακόμα τις βεβαιώσεις τους από τον Α”, Β”, Γ” και Δ΄ εκπαιδευτικό κύκλο Θεσσαλονίκης μπορούν να τις παραλάβουν τις κάτωθι ημέρες και ώρες από το κτίριο του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Εγνατία 46, 4ος όροφος, γραφείο: κ.Α.Σκαμνάκη : Δευτέρα 19/10, 10:00- 12:00 Τετάρτη 21/10, 12:00- …

Περισσότερα →

Ολοκλήρωση 3ης ημερίδας στη Θεσσαλονίκη

Με εισηγήσεις καθηγητών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων του εσωτερικού και ερευνητών για το Populism, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 3η ημερίδα με θέμα: Κοινωνικά κινήματα, λαϊκισμός και ΜΜΕ, που διοργανώθηκε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς», στις 14 Οκτωβρίου στην ΕΣΗΕΜ-Θ. Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου καθώς και φωτογραφίες από την ημερίδα. …

Περισσότερα →

3η Ημερίδα | Θεσσαλονίκη

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς» υλοποιεί το έργο «Διοργάνωση media park και εκπαιδευτικού κύκλου Θεσσαλονίκης», με στόχο την προβολή, τη διάδοση και την αξιοποίηση του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού, μέσω των σπουδών επικοινωνίας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και ανακοινώνει …

Περισσότερα →

Λαϊκός Πολιτισμός και Τουρισμός – Αναβολή 14/10 – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι η πρώτη διάλεξη, της Τετάρτης 14/10, του μαθήματος «Λαϊκός Πολιτισμός και Τουρισμός» αναβάλλεται. Η πρώτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/10. Η ημερομηνία της αναπλήρωσης θα ανακοινωθεί. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Εμπειρική Έρευνα στα ΜΜΕ – Αλλαγή αίθουσας – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι το μάθημα «Εμπειρική Έρευνα στα ΜΜΕ» θα διεξάγεται στην αίθουσα 111 και όχι στην 307, όπως φαίνεται στο ωρολόγιο πρόγραμμα. Για οποιαδήποτε αλλαγή θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση και ενημέρωση των συμμετεχόντων. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Πρόγραμμα Πέμπτου Κύκλου Θεσσαλονίκης

Αναρτήθηκε το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων του πέμπτου κύκλου της Θεσσαλονίκης. Δείτε και κατεβάστε το επισυναπτόμενο πρόγραμμα μαθημάτων: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Προσοχή! Το νέο τηλέφωνο επικοινωνίας για τη Θεσσαλονίκη είναι: 2310 992068. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →