Πρώτος Εκπαιδευτικός Κύκλος Κατάρτισης στα Χανιά

Προγράμματα κατάρτισης  και Δια Βίου Μάθησης στα Χανιά Πρόγραμμα «Κωστής Παλαμάς» Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δια Βίου Εκπαίδευσης για την προβολή και προώθηση του εθνικού πολιτιστικού προϊόντος», υλοποιεί το έργο «Διοργάνωση media park και εκπαιδευτικού κύκλου Χανίων» με στόχο την προβολή, τη διάδοση και την αξιοποίηση του ελληνικού πολιτισμού …

Περισσότερα →

Αναβολή μαθημάτων Δευτέρα 1/6 – Αργία Αγίου Πνεύματος

Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα της Δευτέρας 1/6 δεν θα πραγματοποιηθούν, λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις ημέρες και ώρες των αναπληρώσεων.   Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Τέχνη και Επικοινωνία – τμήμα Πέμπτης – Αναβολή 28/5 – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι η διαλέξεις του μαθήματος «Τέχνη και Επικοινωνία», του τμήματος της Πέμπτης, με διδάσκουσα την κα Διαμαντοπούλου, δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/5, λόγω επαγγελματικού ταξιδιού της διδάσκουσας. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την ημέρα και ώρα της αναπλήρωσης. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Πηγές Περιβαλλοντικού Ρεπορτάζ 29/5/2015 – Θεσσαλονίκη

Σας ενημερώσουμε ότι το μάθημα Πηγές Περιβαλλοντικού Ρεπορτάζ, της θεματικής ενότητας Περιβαλλοντική δημοσιογραφία, δεν θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/5/2015. Η αναπλήρωσή του θα γίνει με εκδρομή το Σάββατο 30/5/2015 το πρωί που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού. Ραντεβού μπροστά στην εκκλησία Κυρίλλου και Μεθοδίου στην παραλία όπου υπάρχει ένα καφέ Lazy Lezar επί …

Περισσότερα →

Λογοτεχνία και Δημοσιογραφία 30/5/2015 – Θεσσαλονίκη

Σας ενημερώσουμε ότι το μάθημα Λογοτεχνία και Δημοσιογραφία, της ομώνυμης θεματικής ενότητας, δεν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30/5/2015. Η αναπλήρωσή του θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένη μέρα και ώρα θα ανακοινωθούν προσεχώς. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Πολιτισμός και Τουριστική Αξιοποίηση – Αναβολή 28/5 – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι οι διαλέξεις και των 2 τμημάτων του μαθήματος «Πολιτισμός και Τουριστική Αξιοποίηση», με διδάσκουσα την κα Μαυρολέων, δεν θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 28/5, λόγω επαγγελματικού ταξιδιού της διδάσκουσας. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις ημέρες και ώρες της αναπλήρωσης.   Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Λαϊκός Πολιτισμός και Τουρισμός – Επισκέψεις σε Μουσεία – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του μαθήματος «Λαϊκός Πολιτισμός και Τουρισμός» θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στο Μουσείο Μπενάκη. Τμήμα Α (τμήμα Τετάρτης 15:00-18:00) –> Η διάλεξη της Τετάρτης 3/6 δεν θα πραγματοποιηθεί και θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Μουσείο Μπενάκη το Σάββατο 6/6 τις ώρες 12:00-15: 00. Τμήμα Β (τμήμα Πέμπτης 15:00-18:00) –> Θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο …

Περισσότερα →

Τέχνη και Επικοινωνία (τμήμα Πέμπτης 12-3) – Διεξαγωγή 21/5 – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι η πρώτη διάλεξη της Πέμπτης 21/5, του μαθήματος Τέχνη και Επικοινωνία (τμήμα Πέμπτης 12:00-15:00) θα πραγματοποιηθεί κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα. Η προηγούμενη ανακοίνωση για μη διεξαγωγή δεν ισχύει. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Αναβολή μαθήματος Τέχνη και Τεχνολογία 22/5 – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι η πρώτη διάλεξη της Παρασκευής 22/5, του μαθήματος Τέχνη και Τεχνολογία δεν θα πραγματοποιηθεί. H πρώτη διάλεξη αυτού του τμήματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/5 ώρα 15:00-18:00. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Αναβολή μαθήματος Πολιτιστική Χορηγία 21/5 – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι η πρώτη διάλεξη της Πέμπτης 21/5, ώρα 09:00-12:00, του μαθήματος Πολιτιστική Χορηγία δεν θα πραγματοποιηθεί. H πρώτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/5 ώρα 09:00-12:00. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →
Page 1 of 212