Μάθημα «Θρησκευτικός Τουρισμός» 3/3 και 10/3

Σας ενημερώνουμε ότι το μάθημα «Θρησκευτικός Τουρισμός» θα προσφέρεται τις επόμενες δύο εβδομάδες την Τρίτη και όχι την Δευτέρα. Συγκεκριμένα, οι δύο επόμενες διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 3/3 και την Τρίτη 10/3, ώρα 15:00-18:00, στο κτήριο Κωστής Παλαμάς. Το μάθημα θα προσφέρεται από τον επίκουρο καθηγητή Χρήστο Καραγιάννη. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Πολιτιστικό Ρεπορτάζ – Μαθήματα – Αθήνα

Το μάθημα «Πολιτιστικό Ρεπορτάζ» στις 25/2/2015 και 4/3/2015 θα γίνει κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα. Η προηγούμενη ανακοίνωση δεν ισχύει. Τα μαθήματα για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα προσφερθούν από την καθηγήτρια Πέπη Ρηγοπούλου. Παρακαλούμε να προσέλθετε. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Αναπλήρωση μαθήματος «Θρησκευτικός Τουρισμός» Καθαράς Δευτέρας – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι η διάλεξη της Δευτέρας 23/2 (Καθαρά Δευτέρα), του μαθήματος «Θρησκευτικός Τουρισμός», η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί, πρόκειται να αναπληρωθεί την Τρίτη 24/2, ώρα 15:00-18:00, στο κτήριο Κωστής Παλαμάς.   Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Σχολείο του Κωστή Παλαμά στην Κόρινθο

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει Σχολείο σεμιναριακών μαθημάτων του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς» με θέμα την προβολή, διάδοση και αξιοποίηση του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού, διαμέσου των εργαλείων που μας προσφέρουν οι σπουδές επικοινωνίας με την ευρύτερή τους έννοια. Το συνολικό εγχείρημα αποσκοπεί να προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την επικοινωνία και τον …

Περισσότερα →

Αναβολή μαθήματος «Πολιτιστικό Ρεπορτάζ» 18/2 & 25/2 – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι το μάθημα «Πολιτιστικό Ρεπορτάζ», της κας Λάββα, δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18/2 και την Τετάρτη 25/2. Θα ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες των αναπληρώσεων. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Αναπλήρωση μαθήματος «Θρησκευτικός Τουρισμός» – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι η διάλεξη της Δευτέρας 9/2, του μαθήματος «Θρησκευτικός Τουρισμός», η οποία δεν πραγματοποιήθηκε, πρόκειται να αναπληρωθεί την Τρίτη 17/2, ώρα 15:00-18:00, στο κτήριο Κωστής Παλαμάς. Η διάλεξη της Δευτέρας 16/2 θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Αλλαγή στο ωρολόγιο πρόγραμμα – Μάθημα «Ανάλυση Λόγου και Εικόνας» – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι το μάθημα «Ανάλυση Λόγου και Εικόνας» της κας Κασσαβέτη, το οποίο διεξάγεται κάθε Τρίτη, ώρα 15:00-18:00 στο κτήριο Κωστής Παλαμάς, θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα, ώρα 12:00-15:00, στο κτήριο των ΕΜΜΕ, στην αίθουσα 301, στον 3ο όροφο. Η αλλαγή ισχύει από τη Δευτέρα 16/2 και μέχρι το τέλος των διαλέξεων. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →
Page 1 of 212