Θρησκευτικός Τουρισμός – Επίσκεψη στη Μονή Αστερίου – 17/9 – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της τελευταίας διάλεξης (17/9/2015) του μαθήματος «Θρησκευτικός Τουρισμός», θα γίνει επίσκεψη στη Μονή Αστερίου στον Υμηττό, όπου θα γίνει πρακτική άσκηση σε Προσκύνημα. Ώρα συνάντησης στη Μονή: 18:30 Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Τέχνη και Επικοινωνία – Αναπλήρωση 29/6 – Αθήνα

Σας ενημερώνουμε ότι ως αναπλήρωση των διαλέξεων του μαθήματος  «Τέχνη και Επικοινωνία»της κ. Διαμαντοπούλου που έχουν χαθεί, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον Εθνική Πινακοθήκη – Γλυπτοθήκη (Άλσος Γουδή), τη Δευτέρα 29/6, και για τα δύο τμήματα της Δευτέρας και της Πέμπτης. Η συνάντηση ορίζεται στις 12:25 στα εκδοτήρια εισιτηρίων του σταθμού Κατεχάκη του μετρό. Kοινοποιήστε το:

Περισσότερα →

Σχολείο του Κωστή Παλαμά στη Λάρισα

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει Σχολείο σεμιναριακών μαθημάτων του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς» με θέμα την προβολή, διάδοση και αξιοποίηση του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού μέσω των σπουδών επικοινωνίας με την ευρύτερη έννοιά τους. Το συνολικό εγχείρημα αποσκοπεί να προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την επικοινωνία και τον ελληνικό πολιτισμό και επιπλέον μια …

Περισσότερα →